• صفحه اصلی
  • عضویت رایگان
  • آرشیو ایمیلها
  • تبلیغات
  • درباره گروه
  • تماس با ما
قوانین خواندن آر اس اس
وب سایت اختصاصی گروه وندا کلیک » مطالب خواندنی » چه زمانی بگوییم دوستت دارم؟

نظر سنجی

نظرشما در مورد ایمیلهای گروه چیست؟
عالي
خوب
متوسط
بد


تقویم

<    «  خرداد 1391  »    >
شیدسچپج
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

آگهی

ایران سل ، تبلیغات دیجیتال ایرانیان
31 تير 1389, نویسنده:vanda, نظرات: 1
 ( امتیازها: 1)
دوستت دارم یک عبارت دو کلمه ای است اما اولین باری که شخص از طرف مقابل آن را می شنود یک رویداد بزرگ برای او اتفاق می افتد. اگر این جمله را زود بگویید، ریسک بزرگی کرده اید. اما اگر آن را دیر بگویید، ممکن است نامزدتان فکر کند که به آن توجهی نمی کنید. اگر کمی به روابط و احساسات گذشته تان برگردید، می توانید دوستت دارم را به زبان بیاورید.

اولین کاری که باید انجام دهید این است که به احساساتتان مراجعه کنید و ببینید چه احساسی به طرف مقابل دارید. باید مطمئن شوید که واقعا طرف مقابلتان را دوست دارید یا خیر. اگر شخص مقابل را کمی دوست دارید یا امیدوار هستید که در آینده عاشقش شوید، اکنون زمان آن نیست که به دروغ ادعا کنید که دوستش دارید و جمله دوستت دارم را به زبان بیاورید. چندوقت یکبار به دوستتان یا نامزدتان فکر می کنید؟ هدفتان از برقراری این ارتباط چیست؟ اگر فکر می کنید که واقعا و از صمیم قلب دوستش دارید به زمان ادای این جمله نزدیک شده اید.

به رابطه بینتان فکر کنید و ببینید تا چه حد پیش رفته اید. آیا پدر و مادر او را ملاقات کرده اید؟ چندوقت یکبار با یکدیگر صحبت می کنید؟ اگر هر دوی شما به یکدیگر متعهد هستید، با فاصله زمانی کمی با یکدیگر صحبت می کنید و با یکدیگر برای آینده تان برنامه ریزی می کنید، اکنون زمان آن است که این عبارت دو کلمه ای را به زبان بیاورید.

درمورد زمان گفتن جمله دوستت دارم تصمیم بگیرید، و با گفتن دوستت دارم یک زمان استثنایی خلق کنید. توجه داشته باشید که ممکن است وقتی شما دوستت دارم را به زبان می آورید، شخص مقابلتان آن را متقابلا به شما نگوید. اگر چنین موردی برایتان اتفاق افتاد، به بهترین نحو با آن برخورد کنید. ممکن است شخص مقابل شما، زمان بیشتری برای گفتن دوستت دارم نیاز داشته باشد.

 گروه اینترنتی وندا کلیک

 گروه اینترنتی وندا کلیک


نقل قول

aaaa

تاریخ:25/05/1390 - 07:35, نظر: #1
Richard Nixon voice: Hi... Uh, some people say wow gold I sound like Richard Nixon... I BEG warhammer 40k gold your pardon! Uh... Everyone's out right now, wow cheap gold so I'm uh... Covering up for them. runescape money Please leave your name, number and message wow gold europe promptly at the beep... I don't want rift power level to gDrawling granny voice: Way back inna wow power leveling winner of fifty-two, we didn' have fanshy cheap runescape gold gadjets like no ansherin' machine. You jusht rift platinum had to call and call until shummbody got home. Now, shum people, dey shay dey don' like 'em, but I shay it'll shave you a lotta

اضافه کردن نظر

نام:
ایمیل:
کد را وارد کنید: